de specialist voor uw projecten

Wij helpen u graag bij al uw projecten. Heeft u vragen of wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen?

Neem contact met ons op via onze contact pagina!

contact

over ons

Bakker Staalmontage is begonnen in 2006 als eenmansbedrijf en uitgegroeid tot de huidige positie van een bekend gezicht in de omgeving van Kootwijkerbroek maar ook door heel Nederland. Naast ons eigen personeel werken we ook met een vast team van ZZPérs die ons helpen als we het zelf niet aan kunnen.

Wij zijn hoofdzakelijk een montagebedrijf die in zowel de agrarische als industriele sector zich bezig houdt met de montage van staalconstructie, prefab wanden en vloeren en houten en stalen dakgordingen. Ook voor poeren zetten en prefab kelders kunt u bij ons terecht.

De visie van Bakker Staalmontage is om voor het bouwbedrijf/constructiebedrijf de hele montage te verzorgen. Dus compleet met de benodigde kranen, hoogwerkers en onze vakmannen. Zo heeft u ook 1 aanspreekpunt vanaf de fundering tot het punt dat de beplating gemonteerd kan worden. Eventueel kunnen we ook de beplating voor u verzorgen maar dit word dan uitgevoerd door derden.

In onze bedrijfsbussen hebben we een uitgebreid assortiment van gereedschap bij ons zoals freesmachines, lasapparaten, boormachines en betonzagen. Zo kunnen we de meest uiteenlopende projecten voor u klaren en als er tijdens de montage een fout in de constructie of prefab zit kunnen we dit in de meeste gevallen op de bouw oplossen.

Daarnaast hebben we een eigen werkplaats waar we eventuele constructiefouten zelf kunnen aanpassen. Omdat we voor opdrachtgevers en aan projecten door heel Nederland werken is het handig om dit zelf op te kunnen lossen om zo ook de kosten in de hand te houden. 

Ons machinepark bestaat uit telescoopkranen, hoogwerkers en eigen vervoer waardoor we erg flexibel zijn richting onze klanten. Ook hebben we een goede relatie met diverse verhuurbedrijven in Nederland zodat we altijd de juiste machine op de juiste plek hebben en snel kunnen schakelen.

Ook kunt u altijd terecht bij ons voor speciaal hijswerk. denk hierbij aan het ver/plaatsen van units, tanken en grote machines zowel binnen als buiten. Voor een impressie hiervan kunt u kijken onder projecten bij speciaal hijswerk.

Bij Bakker Staal Montage kunt u volledige professionaliteit en vakmanschap verwachten. Onze vakmannen staan voor u klaar om u te helpen.

Reindert Bakker

CEO

ADRES

Dijkerweg 19
3774 TN, Kootwijkerbroek
Nederland

contact

reindertbakker@solcon.nl
06-10662756